50 Cent - In Da Club-orjinal
- -----------VİDEO İZLE----------- - - - - - - - - - - | 50 Cent - In Da Club Go, go, go, go Hadi, hadi, hadi, hadi Go, go, go Shawty it's your birthday Hadi, hadi, hadi kızım, bu senin doğum günün We gon' party like it's yo birthday Doğum gününmüş gibi parti yapacağız We gon' sip Bacardi like it's your birthday Doğum gününmüş gibi Bacardi yudumlayacağız And you know we don't give a fuck it's not your birthday! Ve bilirsin doğum günün olup olmaması umrumuzda değil! Nakarat : x2 [ You can find me in the club, bottle full of bub Beni klüpte bulabilirsin, elimde şampanya şişesiyle Look mami I got the X if you into taking drugs Bak bende ecstacy var, eğer hap almak istiyorsan I'm into having sex, I ain't into making love Seks yapmak istiyorum, oynaşmak değil So come give me a hug if you into to getting rubbed Bu yüzden gel sarıl bana, okşanmak istiyorsan ] When I pull out up front, you see the Benz on dubs Ön tarafa parkettiğimde, 20 inçlik tekerleklerin üstünde Benz'i görürsün When I roll 20 deep, it's 20 knives in the club 20 kişiyle gezdiğimde, bil ki klüpte 20 tane bıçak vardır Niggas heard I fuck with Dre, now they wanna show me love Zenciler Dre'yle takıldığımı duymuş, şimdi bana sevgi göstermek istiyorlar When you sell like Eminem, and the hoes they wanna fuck Eminem gibi sattığın zaman, o....ular yatmak istiyorlar But homie ain't nothing change hold down, G's up Ama dostum hiçbir şey değişmez, ağır ol, G'ler yukarı I see Xzibit in the Cutt that nigga roll that weed up Xzibit'i Cutt'da gördüm o zenci esrarı sarmıştı If you watch how I move you'll mistake me for a playa or pimp Nasıl hareket ettiğimi izlersen beni bir oyuncu veya p......kle karıştırabilirsin Been hit wit a few shells but I dont walk wit a limp Bir kaç mermiyle vuruldum ama topallayarak yürümüyorum In the hood then the ladies saying "50 you hot" Çevrede bayanlar diyor ki "50, ateşlisin" They like me, I want them to love me like they love 'Pac Beni seviyorlar, beni 'Pac'i(Tupac) sevdikleri gibi sevmelerini istiyorum But holla in New York them niggas'll tell ya im loco Ama selam New York'takiler, zenciler sana çılgın olduğumu söyler And the plan is to put the rap game in a choke hold Ve planım rap oyununda söz sahibi olmak I'm feelin' focused man, my money on my mind Odaklanmış hissediyorum dostum, param aklımda I got a mill out the deal and I'm still on the grind Anlaşmamdan milyon kazandım ve hala angarya iş yapıyorum Now shawty said she feeling my style, she feeling my flow Şimdi hatun dedi ki stilimi ve akışımı hissediyormuş Her girlfriend wanna get bi and they ready to go Kız arkadaşı biseksüel ilişki istiyor ve gitmeye hazırlar Nakarat x2 Köprü [ My flow, my show brought me the doe Akışım ve şovum bana parayı getirdi That bought me all my fancy things Bana tüm süslü şeylerimi satın aldı My crib, my cars, my pools, my jewels Evim, arabalarım, havuzlarım, mücevherlerim Look nigga I done came up and I ain't change Bak zenci, yükseldim ve değişmedim ] And you should love it, way more than you hate it Ve bunu sevmelisin, nefret ettiğinden çok daha fazla Nigga you mad? I thought that you'd be happy I made it Zenci, kızgın mısın? Başardığım için mutlu olacağını düşünmüştüm I'm that cat by the bar toasting to the good life Ben bardaki o zenciyim, iyi yaşama kadeh kaldıran You that faggot ass nigga trying to pull me back right? Sen beni geri çekmeye çalışan o i..e zencisin öyle mi? When my junk get to pumpin in the club it's on B.kum klüpte çalmaya başladığında, olayım başlar I wink my eye at ya bitch, if she smiles she gone Senin hatununa göz kırpıyorum, eğer gülümserse işi biter If the roof on fire, let the motherfucker burn Eğer çatı Alev aldıysa, bırak lanet olası yansın If you talking bout money homie, I ain't concerned Eğer para hakkında konuşuyorsan dostum, ben ilgilenmiyorum I'm a tell you what Banks told me cause go 'head switch the style up Sana Banks'in bana ne dediğini söyleyecğim, devam et stili değiştir If the niggas hate then let 'em hate Eğer zenciler nefret ediyorlarsa bırak etsinler Watch the money pile up Paranın yığınla gelişini izle Or we go upside there wit a bottle of bub Ya da bir bardak içkiyle yukarı gideriz You know where we fucking be Hangi lanet yerde olduğumuzu biliyorsun Nakarat x2 Don't try to act like you ain't know where we been either nigga İkimizin de nereden geldiğini bilmiyormuş gibi davranma zenci In the club all the time nigga, its about to pop off nigga Sürekli klüpteyiz zenci, parti çıldırmak üzere |