Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son Yenilikler:Bilgisayar oyunları bölümündeki bazı oyunlar yogun ilgi nedeniye artık kendilerine ait açtıgımız bölümlere taşınmıştır.Yeni açılan başlıklar... Assassins Creed ve Counter strike...
Bilgilendirme: Sitemizinde Admin olarak görev yapan deepanti arkadaşımız uzun süreli görevi hilalden dolayı görevinden alınmıştır.Modaratör olarak görev yapan ADMIN arkadaşımız süpermod olarak görevlendirilmiştir.

2 posters

Seçmece Fıkralar

Begüm
    Begüm

Seçmece Fıkralar Empty Seçmece Fıkralar

Mesaj  Begüm Cuma Ara. 19, 2008 7:53 pm

Fıkralardaki argolar için kusura bakmayın tamamen alıntıdır Mad<x:

:arrow: Cemalle Temel bir gün yolda yürürken Temel'in kafasına kuş pislemiş.Temel: -Ula Cemal cit tuvalet kağıdı cetir,demiş.Cemal de: -Ula Temel kuş çoktan uçti citti,demiş

:arrow: Adamın biri dünyada sex yapmadığı canlı bırakmamıştı ve birgün tanrıya dua edip tanrım birdaha böyle şeyler yapmayacağım diye söz vermiş ve ardından hacca gitmiş ve hac,dan geldiğinde insanlarla görüşmemek için dağ başında kendine göre şirin bir ev yapmış ve birgün bahçede çalışırken bir kız gelmiş ve kız amca evimin yolunu kayıp ettim burada kala bilirmiyim demiş adam da tabi kızım kal demiş ve akşam olu vermiş adam la kız ayrı ayrı yatıyorlarmış ve kız gelip amca ben korkuyorum demiş ve adam da benimle yat demiş ve kız adamla yatarken adam kızın bacaklarını görmüş ve dayanamayıp kız başlamış sex yapmaya ve iş bitince kız kalkmış oynamaya başlamış adam sormuş niye oynuyorsun kızda ben şeytanım senin yeminini bozdurdum demiş ve adam da başlamış oynamaya bu sefer kız sormuş sen niye oynuyorsun adam da cevap vermiş bi yapmadığım şeytan kaldıydı demiş.

:arrow: Temel Ankara'ya İngiliz,Alman ve İtalyan'la uçakla giderler.İngiliz aşağıya karpuz atar.Alman kavun atar.İtalyan'da bomba atar.Temel uçaktan inince ağlayan bir çocuk görür.Temel: -Neden ağlıyosun?diye sorar. Çocuk: -Kafama karpuz attılar. Temel bir tane daha ağlayan çocuk görür.Temel: -Sen neden ağlıyosun?diye sorar. Çocuk: -Kafama kavun attılar,der. Aradan fazla zaman geçmeden Temel gülen bir çocuk görür.Temel gülen bir çocuk görür.Temel: -sen neden gülüyosun? Çocuk: -Bir osurdum arkamdaki bina yıkıldı!

:arrow: Adamın birinin şeyi çok ağrır.bunun üzerine doktora gider ve idrar tahlili yaptıtırır.ertesi gün gelince sonuçta adam şey diyor:ŞEYİNİZDEN VİSKİ ÇIKIYOR!!!Adam hemen eve gider ve karısına:AVRAT İKİ BARDAK GETİR VİSKKİ İÇİÇEZ!viskiyi içiyorlar.Ertesi gün adam:AVRAT BİR BARDAK GETİR VİSKİ İÇİÇEM diyor ve karısı:BEN NİYE İÇMİYORUM diyor.Adam da:SEN BU GECE ŞİŞEDEN İÇECEKSİN:))

:arrow: ATEIST bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafindaki güzelliklere bakiyormus. "Evrim ne güzellikler yaratiyor!" diye düsünüp mest oluyormus. Birden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onu kovalamaya baslamis. Adam bütün gücüyle kaciyormus ama her arkasina bakista ayinin daha yaklasmis oldugunu farkediyormus. Dakikalarca süren bir kacisin sonunda adamin ayagi yerdeki dala takilmis, ayi adamin üzerine atlamis, pencesini kaldirmis. Tam vurmaya hazirlanirken adam; "TANRIM!!!" diye bagirmis. Bir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehir bile akmaz olmus. Bir anda orman kararmis ve gökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamis. Cok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yillarca bana inanmadin, yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin,sana bu durumda yardim etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulummu saymaliyim?"demis. Adam utanc icinde: "Biliyorum bunca yildan sonra dindar biri olmayi istemem haksizlik,ama belki AYIYI dindar yapabilirsiniz." demis. Ses: "Peki." diye karsilik vermis ve isik kaybolmus. Nehir tekrar akmaya baslamis. Hersey eski haline dönmüs.Ayi pencesini indirmis, iki pencesini de göge dogru cevirmis, ve konusmaya baslamis: "Tanrim, senin rizkinla orucumu aciyorum,hamdolsun verdigin nimetlere."

:arrow: Bir rahibe gunah cikartmak icin rahibin yanina gidiyor : * Rahibe benim hayatimda bir erkek var ama fahişe cocugunun teki diyor. * Rahip soruyor neden ona fahişe cocugu diyorsun. * Rahibe, cunku o benim yanagimi oksayip beni opuyor. * Rahip rahibenin yanagini oksuyor ve opuyor sonra soruyo boyle mi? * Evet diyor rahibe * Rahip diyo bu ona fahişe cocugu demeni gerektirmez. * Rahibe : Ama o benim elbiselerimi cikartip vucudumu da oksayip opuyor. * Rahip rahibenin elbiselerini cikartiyor ve bir sure sevisiyorlar sonra rahip yeniden soruyor boyle mi? * Evet diyor rahibe * Rahip diyo bu da ona fahişe cocugu demeni gerektirmez. * Rahibe diyo ama o sonra bir guzel beceriyor beni. * Rahip bunun ustune rahibeyi beceriyo tabii ki ve soruyo boyle mi? * yeniden evet diyor rahibe. * Rahip bu da ona fahişe cocugu demen icin yeterli sebep degil. * Rahibe bu sefer bağırıyor : Ama o aids li imis. * Rahip: "Vay fahişenin cocugu."

:arrow: Fadime bir gün temele; - "ula temel akşam bize gel evde kimse yoktur" demiş. Temel akşamı beklemiş gitmiş Fadime'nin evine Temel kapıyı çalmış çalmış ama kimse açmamıştı. Çünkü Fadime doğru söylemişti evde kimse yoktu...

:arrow: Temel birgün Fransa'ya gitmiş.Orada dolaşırken hayvan satan bir dükkana girmiş.Hayvanlara bakıyormuş.Birden "aptal"diyen bir ses duymuş.birde bakmış yukarıda bir kafes ve içinde bir papağan.Papağan çok hoşuna gitmiş.Dükkan sahibine yeteneklerini sormuş.O da "bu papağan gördüğü insanların karakterini okur ve söyler" demiş.Neyse Temel bu kuşu satın almak istediğini söylemiş.Dükkan sahibide onu satamayacağını,bir dişi kuş olduğunu ve neslini devam ettirmek için kimseye satmadıklarını ve yalnızca yumurtalarını verebileceğini söylemiş.Temel'de kabul etmiş ve 10 tane yumurta almış.Trabzon'a geri dönmüş.Yumurtalar zamanı gelip kırılmaya başlamış.Fakat içlerinden papağan dışında bütün kuşlar çıkmış.Tavuktan ördeğe,hindiden kaza kadar...Tabii Temel sinirlenip, hemen yavruları alıp dükkana gitmiş.Papağan hala orada duruyor.Dükkan sahibine olanları anlatmış.Papağan yine "aptal.aptal" demeye başlamış.Temel de kafesin yanına yaklaşarak "benim aaptal olduğumu sadece sen biliyorsun ama senin fahişe olduğunu bütün Trabzon duydu" demiş.

:arrow: Bir adam arkadaşının kauçuk ve plastikten malzemeler üreten fabrikasına gitmiş.Fabrikayı gezerlerken adamın dikkatini bir makine çekmiş.Makine "çıs,tak,çıs,tak,çıs,tak..."diye sesler çıkarıyormuş.Adam arkadaşına sormuş bu makine ne işe yarıyor diye.Arkadaşı "çıs derken biberon yapıyor;tak derken de biberonun ucuna delik açıyor." Adam yürümeye devam ederken bir makine daha ilgisini çekmiş.Bu makine de "çıs,çıs,çıs,tak"diye periyodik sesler çıkarıyormuş.Adam "peki bu ne işe yarıyor?" diye sormuş arkadaşına."Çıs,çıs,çıs derken prezervatif üretiyor,tak derken de üçüncüsünün ucuna delik açıyor."Adam çok şaşırmış."yaptığın insanlığa sığar mı?"demiş adam.Arkadaşı:"Sırf müşteriyi değil,kendimi de düşünüyorum" demiş."Nasıl yani?" demiş adam."Sana ne kazandırıyor ki?"Cevabı şöyle olmuş arkadaşının."kardeşim,ucunu delmezsek biberonu nasıl satarız?"...

:arrow: Bir çocuk kimya konusunda çok meraklıymış.Babasına bir kimya seti alması için yalvarıp duruyormuş.Babasının bir gün canına tak etmiş ve oğluna içinde yok yok olan bir kimya seti almış.Çocuk bugünden itibaren setin başından ayrılmaz olmuş.Bir gece babası uyurken kulağına çivi çakma sesleri gelmeye başlamış.Kalkmış ve bir bakmış ki oğlunun elinde bir çekiç ve çivi var."Oğlum ne çivisi gecenin bu saatinde?" demiş baba."Babacım bu çivi değil ki." demiş oğlu buna karşılık.Babası yaklaşmış ve hakikaten bunun bir çivi olmadığını anlamış.Sormuş:"Peki ne bu?" Cwvabını almış:"Ben bir icat yaptım baba.Bir sıvı buldum.Bu sıvının içine bir solucanı attım ve bu solucan çivi gibi sert oldu."Babası bu buluşu çok sevmiş ve oğlundan bu sıvıdan biraz daha yapmasını istemiş.Eğer sıvı işine yararsa ona bir Toyota alacağını söylemiş.Ertesi gün eve geldiğinde çocuk ne görsün:Kapının önünde son model bir Mercedes var.Çocuk içeri girip babasını bulmuş;niye Toyota değil de Mercedes aldığını sormuş.Babası cevaplamış:"Oğlum bu benim hediyem değil,annenin hediyesi.Toyotan da garajda duruyor"...

:arrow: Bir gun dunyanin en iyi ajani secilecekmis. Ajanin iyi olmasi icin dayanakli olmasi gerekiyor tabiki. Ilkte ingiliz ajani cagiriyorlar. Ona bir arkadasimiz kulagina 1 kelime soyleyecek sonra sana iskence yapilacak ama o kelimeyi soylememeye calisacaksin ama dayanamadigin an soylersin diyorlar ingilizde tamam diyor. Iclerinden biri adamin kulagina "elma" diyor sonra adama iskence yapmaya basliyorlar ingiliz ajan 1 saat dayaniyor ve en sonunda soyledi kelime elmaydi ben daha fazla dayanamayacagim diyor. Sira fransiz ajana geliyor ayni olayi onada anlatip acikliyorlar. Onada iskenceye basliyorlar. Fransiz ajanda 3 saat dayaniyor ve en sonunda "elma" dediniz dayanacak gucum kalmadi diyor. Sira bizim Temele geliyor. onunda kulagina elma diye soyluyorlar ve iskenceye basliyorlar.Aradan saatler geciyor bizimkinden cit yok.En sonunda iskenceyi yapan insanlar yoruluyor ve temeli 1 yere kapatip yarin iskenceye devam edeceklerini soyluyorlar. Aksam temelin kaldigi yerden 1 gurultu geliyor. Millet ne oluyor diye telasla gidiyor temele bakmaya; temel kafasini duvara vurup hatirla oniiii hatirla oniiii diyor!

:arrow: 100 ÜZERiNDEN 150 Jinekologun biri lanet olsun der ve doktorlugu birakir. Niyeti araba tamircisi olmaktir. Gider ve sendikanin sinavina girer. Sonuçta 100 üzerinden 150 alip gecer. Bunun üzerine bir sorusturma açilir. Müfettisler hocaya sorarlar bu is nasil oldu diye.Hoca ; - "Valla, yagi degistir dedim degistirdi. Filtreyi degistir dedim degistirdi. Bujileri temizle dedim temizledi. Müfettis: - "Iyi de neden 100 degil de 150 verdin?" Hoca: - "Bunlarin hepsini egzozdan yapti !"

:arrow: Uçak agirliktan dolayi gidemiyormus ilkte herkes esyalarini atmis ama yine pek 1 degisiklik olmamis en sonunda 1 ingiliz 1 gransiz 1de turk atlasin demisler farnsiz atlamis ölmüs temel atlarken kelime-i sahadet getirmis atlamis ölmemis bunu duyan ingilizde eseden koseden yallah demis atlamis ölmüs

:arrow: Adamın birinin üç oğlu bir kızı varmış.Adam bir işte çalışmadığı için hemen hemen hergün kahvehaneye gidermiş. Adam yine bir gün sevinçli bir şekilde kahveye gitmiş.Etrafındakiler adamın sevincinin nedenini sormuşlar.Adam da:"Bizim büyük oğlana bir kız aldık,var onda füze gibi göğüsler.Ben elledim,büyük oğlan elledi,ortanca oğlan elledi,küçük oğlan elledi,ha bizim küçük bıcır bile elledi"demiş. Ertesi gün adam kahveye yine sevinçli bir şekilde gelmiş.Yine etrafındakiler sevincinin nedenini sormuşlar.Adam: "Bizim ortanca oğlana bir kız aldık,ha var onda karpuz gibi göt.Ben soktum,büyük oğlan soktu,küçük oğlan soktu,ha bizim bıcır bile soktu"demiş.İki sonra yine adam sevinçle kahveye gelmiş.Etrafındakiler hemen merakla sormuşlar sevincinin nedenini.Adam: "Bizim küçük oğlana bir kız aldık,ha var onda var saha vajina.Ben soktum,büyük oğlan soktu,ortanca oğlan soktu,küçük oğlan soktu,ha bizim bıcır bile soktu"demiş.İki gün sonra adam kahveye ağlayarak gemiş.Etrafındakiler merakla niye ağladığını sormuşlar.Adam: "Bizim kıza bir koca aldık,ha adam da var dev gibi penis.Bana soktu,büyük oğlana soktu,ortanca oğlana soktu,küçük oğlana soktu,bizim kıza soktu"demiş.Etrafındakiler adamın bıcırdan bahsetmediğinin farkına varıp hemen bıcıra ne olduğunu sormuşlar.Adam da ağlayarak: "Allah rahmet eylesin"demiş.

:arrow: Ayyaşın biri geceleri parkta yatıyomuş yine bigün yatmadan önce ALLAHım bana para ver diye dua etmiş ve yatmış adamın biri çok azmış ve bizim ayyaşın kabak götünü görmüş ve onu .zikmiş yanına bi milyon koymuş ayyaş sabah kalktığında bakmış yanında bi milyon almış ve büfeden tuborg almış bu birkaç gün böyle sürmüş ayyaş yine bigün büfe gitmiş büfeci onu görünce (sazan gibi) tuborg istiyon dimi demiş ayyaş da tuborg .dötümü acıtıyo efes ver demiş

:arrow: Bir gün çocuğun teki annesine sormuş:anne beni nasıl dünyaya getirdiniz? demiş.Annesi bozuntuya vermeden acele bir şekilde yalan uydurmuş tabbi:gece yatarken yastığın altına şeker koyduk ertesi gün sen çıktın demiş.Bunu üzerine bizim salak oğlan gece yastığının altına şeker koymuş.Sabah uyandığında şekerin etrafında karıncaların dolu olduğunu görmüş.Karıncalara ters ters bakmış.Elini havaya kaldırmış.Tam karıncalara vuracakmış ki:ulan evlat işte.vurulmuyor be.demiş.

:arrow: Adamın biri kabızmış doktora gitmiş. Doktor buna bi fitil vermiş. Adam da fitilleri ağzıyla almış bakmış ki bir değişilik yok doktora gidip:yaw siz bana ne verdiniz?fitilleri aldım hiç bir değişiklik yok diye kavga etmiş, doktor da muayeneden sonra :siz bu fitilleri nasıl aldınız, der. adam da : yaw kardeşim kıçımıza sokacak halimiz yok ya yedik,demiş.

:arrow: Bi gün köyün zenginlerinden birisi köye tuvalet yaptırır.ama tuvaletin bi özelliği wardır sifon her çekilişinde müzik çalıyor.tuvaletin açılışının yapılcağı gün 3 kişiye deneme hakkı wermişler.1.gitmiş geri döndüğünde memnun ne oldu demişler o da demişki klasik müzik çalıodu yavaş yavaş sıçtım.2. gitmiş o da memnun dönmüş ne oldu demişler o da ben girdiğimde hard rock çalıodu pata küte sıçtım demiş.sonuncuyu yollamışlar bu da geri dönerken bakmışlar sinirli.ne oldu demişler o da demişki ben girdiğimde istiklal marşı çalıodu ayakta sıçmak zorunda kaldım Smile))))))

:arrow: İngiliz,fransiz ve temel ıssız bır adaya dusuyorlar.Yamyamlar bunları yakalıyor ve bunlara "herbirinin birer dilekte bulunmasını dileklerini yapamazlarsa serbest kalacaklarını fakat yaparlarsa vucutlarından kano yapacaklarını" soyluyorlar.Bunlar "tamam" diyorlar.İngiliz bir yöresel kahvaltı istiyor... adamlar hemen getırıyorlar...bu hemen kano yapılıyor.Fransız 200 yıllık bır sarap ıstıyor ...adamlar hemen getırıyorlar...bunuda hemen kano yapıyorlar...sıra Temel'de... Temel bir tek malboro istiyor...adamlar sasırıyor... gulerek getırıyorlar hemen Temel 1.fırtı cekıyor 2. fırtı cekıyor ve sigarayı üzerınde sonduruyor...gulerek hadı sımdı benıde kano yapıyında gorıyım ...

:arrow: Dursun temelle yürüyormuş dursun birden biredurmuş ve demişki temele ben rusyaya gidecem temel saçmalama oğlum oraya gidipte ne yapıcan hem rus avratları aıds taşıyo demiş sanane oğlum hastalığı kapçak olan benim demiş dursun temel öyle cevap vermis olurmu oğlum senden karına karından bana benden anana anandanda tüm köye yayılır demiş

:arrow: Hepsi eriyor Deli , kahveye girdiğinde soluk soluğaydı.Boş bir masaya oturup ocağa seslendi; - Bana bir çay ! çay geldi , şekerleri atıp karıştırdı.Garsonadan yine şeker istedi. Onları da atıp karıştırdı,yeniden istedi.Garson; - Sekiz şeker koydun çaya ,dedi şaşkın şaşkın, - Koydum ama , işte görüyürsun, hepsi eriyor!

:arrow: Hesaplaşma Temel tutmuş Yahudi'ye tokat atmış. - Neden vurdun? - Siz Isa peygamberi carmiha cermişsiniz. - İki bin yıl önce olmuş bir şey bu. - Valla pen yeni tuydum.

:arrow: Mezarlık Dört kişilik bir eğitim uçağı karadenizde mezarlığa düşmüş...... Lazlar 80 ceset çıkarmışlar ve olu artmasından korkuyorlarmış

:arrow: TEMEL Temel köy meclisine danışıp amerika gitmek ister ve amacı tahsil yapmaktır ve meclis gitmesine karar veriri.gel zaman git zaman 5 sene 10 sene temel yok ortadayok.karar veririler ve dursunu temeli getirtmeye göndeririler.dursun 1 hafta sonra döner.ve kahvede ahaliye gider.sizeder bir iyi bir kötü haberim var.demişler önce kötüyü söyle.dursun başlamış : temel ibne olmuş.millet üzülmüş feryat figan.iyi haberi sorarlar hemen rahatlamak için.dursun istifini bozmadan cevap veriri :öyle güzel muamelesi varki......
    ..destegül YK..

Seçmece Fıkralar Stars5

Seçmece Fıkralar Empty Geri: Seçmece Fıkralar

Mesaj  ..destegül YK.. Salı Ocak 13, 2009 6:54 pm

çok güseller saol

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 7:09 pm