Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son Yenilikler:Bilgisayar oyunları bölümündeki bazı oyunlar yogun ilgi nedeniye artık kendilerine ait açtıgımız bölümlere taşınmıştır.Yeni açılan başlıklar... Assassins Creed ve Counter strike...
Bilgilendirme: Sitemizinde Admin olarak görev yapan deepanti arkadaşımız uzun süreli görevi hilalden dolayı görevinden alınmıştır.Modaratör olarak görev yapan ADMIN arkadaşımız süpermod olarak görevlendirilmiştir.

"İmkanlar oluşursa Türk olabilirim"

deepanti
    deepanti

Kişisel Mesaj : I'm Deepanti I'm Coming The Getcha

"İmkanlar oluşursa Türk olabilirim" Empty "İmkanlar oluşursa Türk olabilirim"

Mesaj  deepanti C.tesi Ara. 27, 2008 8:00 pm

Kaptanımız Alex De Souza,imkanların oluşması halinde de Türk vatandaşlığına geçebileceğini söyledi.Hilton Exhibition-Convention Center'daki ''Lüks Markalar Fuarı''nın açılışına katılan Alex, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türk vatandaşlığına geçeceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, ''5 yıldır Türkiye'deyim, bu olabilir ama şu an bilemiyorum'' diyen Alex, Fenerbahçe Kulübü'nün böyle bir teklifle gelmesi halinde ne cevap vereceğinin sorulması üzerine de, ''Benim için problem yok. Fenerbahçe isterse ben kalırım, imkanlar da oluşursa Türk olurum. 40 yaşında gitmem gerekirse 40 yaşında giderim'' diye konuştu. Alex, Hilton Exhibition-Convention Center'daki ''Lüks Markalar Fuarı''nın açılışını, Harley Davidson Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Tanay ile birlikte kurdele keserek yaptı.

Bu arada Alex ve eşi, açılış öncesinde evlerinden uzun bir beyaz Hummer araç ile Hilton'a getirildi. Alex, açılış sonrası fuarı gezdi.Yelken Şubemizin standını da ziyaret eden Alex, Harley Davidson motorlarla basın mensuplarına poz verdi.

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 1:07 pm