Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son Yenilikler:Bilgisayar oyunları bölümündeki bazı oyunlar yogun ilgi nedeniye artık kendilerine ait açtıgımız bölümlere taşınmıştır.Yeni açılan başlıklar... Assassins Creed ve Counter strike...
Bilgilendirme: Sitemizinde Admin olarak görev yapan deepanti arkadaşımız uzun süreli görevi hilalden dolayı görevinden alınmıştır.Modaratör olarak görev yapan ADMIN arkadaşımız süpermod olarak görevlendirilmiştir.

2 posters

Espirili mesajlar 1

|| SuVaRi ||
    || SuVaRi ||

Espirili mesajlar 1 Stars6

Espirili mesajlar 1 Empty Espirili mesajlar 1

Mesaj  || SuVaRi || Cuma Ocak 09, 2009 2:44 pm

Espirili mesajlar 1

* bu mesaj ozel bi frekansla gonderilmistir.zekilerde hafiza kaybi aptallarda kisa sureli korluk ibnelerdede bi anlik gulumseme yapar!!!

* seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark

* oglum müjde sana is buldum - nasil is - büfede yedigün vereceksin

* Temel ile Dursun Trabzonda KAZI yapiyorlarmis. Kaz ölmüs

* Zaman kötü , Kolla Götü

* Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim ,herseye bir güzellik ayri bir tat insanlara akil mantik zeka dagitirken bu mesaja mal mal bakan bu öküzü niye unuttun

* Adamin biri saçlarini önce ortadan ayiriyormus sonra liseden ayirmaya baslamis

* Güçlü kollari ile beni koltuga oturttu..üstüme abandi..eline aldigi kocaman aletini agzima soktu..çok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordu..ama çürük disimi sonunda çekmişti..

* su anda her 100 kisiden 35i uyuyor, 10u yemek yiyor, 25i calisiyor, 15i sex yapiyor, 10u araba sürüyor, 4ü ders calisiyor bir tabe salakta elinde telefon sms okuyor

* Ah kizim ah!! Ben ne salagim. Seni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermedim. -Üzülme annecigim. Ben hepsine verdim.

* Yat dedi yattim, ac dedi actim, aletini cikarip soktu. Isini bitirdiginde kan gelmeye basladi, cok korkmus ve cok aci cekiyordum, cünkü ilk kez dis cektiriyordum!!

* Bütün bisikletlere bindim, Bisan a binemedim..

* Dünyada ibnelik olmasaydi ; dünya yuvarlak olmazdi

* DUN GECE SENI O KADAR ARADIM KI,SOGUK VUCUDUMA DOKUNMANI O KADAR ISTEDIM KI,YATAGA SENSIZ VE CIPLAK GIRMEK ZORUNDA KALDIM!NEREDEYDIN BENIM CANIM PIJAMALARIM?Smile)

* Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin kayar

* sürüm sürüm sürün arko crem

* Doga'nin Kanunu varsa Arif sag'in sazi var

* Temel Kazi yapinca Fadime Hasretlikten Çatlamis:)

* umudun yoksa bu dünyada atla asagiya dünyadan baska yerden degil keh hö!hö!

* iki uzayli benzin istasyonuna gitmisler.biri benzin pompasini tutmus dötüne sokmus.digeri ona saskin bir bakisla:bu yaptigin normalmi?demis.digeri ise:hayir kursunsuz.demis

* Boynuma sürterek gögüslerinin arasindan asagiya kalçamin yanina kadar getirip yuvasina oturttum çikan slak sesi bana güven veriyordu EMNİYET KEMERİNİ SEN DE TAK !

* Askim seni seviyorum! ama parayı daha cok lakin paranin ne onemi var ,muhim olan miktarıSmile

* ERKEKLER ARABA GIBIDIR,DIKKAT ETMEZSEN ALTINDA KALIRSIN

* sen bir meleksin,dagda gezen ineksin,ot veririm yemezsin,allah belani versin

* KADININ BiRi MUTFAGA GiTMİS HAMiLE KALMIS.NEDEN?
    CEVAP:CUNKU CAY KOYMUS DA ONDAN:)

* Kadinin Biri Yildizlari izliyormus hamile kalmis neden?
    cevap : YILDIZ KAYMIS Smile

* sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti

* Galata kulesinden attım fesimi.Eyyy fani insaf et degdireyim tepesini.Değdirirsem tepesini itelemem gerisini.Itelersem gerisini keserim nefesini

* KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKÇA HAK BELA VERMES KUL AZMADIKCA

* SINAVDAN SIFIR ALDIM AMA ÖNEMLI DIIL , ÖNEMLI OLAN KATILMAKTI Smile

* elleriyle beyaz vucudumu ellediler dudaklariyla emdiler,atesiyle yaktilar,bilmem ne istediler benim gibi sigaradan?

* o'nun sert bedenini oce avcumun icine aldim sonra kafasini dudaklarimin arasindan gecirdim o essiz sivi bana hayat veriyordu cocacola hayatin tadi..

* Bir Daha Kumar oynamıyacağıma Bahse girerim;)

* Dünya delikanli olsaydi, yuvarlak olmazdi...

* we aill now upgrade your brain,please wait.....................searching.......searching.........still searching.........sorry=NO BRAIN found....

* ASLIYI SEVDI KEREM,ASLI IÇIN DAGLARI DELERIM DEDI KEREM ASLI VERMEDI BI KEREM ,BEN BÖYLE ASKI SIKEREM:)

* SEN SEN OL KAPI ÖNÜNDE ASK YAPMA , ASK'IN GÖZÜ KÖRDÜR AMA KOMSUNUNKİ ASLA .

:.<y>.: Very Happy :.<a<.: :.<y>.: Very Happy :.<a<.:
    ..destegül YK..

Espirili mesajlar 1 Stars5

Espirili mesajlar 1 Empty Geri: Espirili mesajlar 1

Mesaj  ..destegül YK.. Salı Ocak 13, 2009 6:45 pm

:.<a<.: :.<a<.: :.<a<.:

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 7:11 pm