Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son Yenilikler:Bilgisayar oyunları bölümündeki bazı oyunlar yogun ilgi nedeniye artık kendilerine ait açtıgımız bölümlere taşınmıştır.Yeni açılan başlıklar... Assassins Creed ve Counter strike...
Bilgilendirme: Sitemizinde Admin olarak görev yapan deepanti arkadaşımız uzun süreli görevi hilalden dolayı görevinden alınmıştır.Modaratör olarak görev yapan ADMIN arkadaşımız süpermod olarak görevlendirilmiştir.

Michael Skibbe'den Açıklama

ADMIN
    ADMIN

Michael Skibbe'den Açıklama Stars5

Michael Skibbe'den Açıklama Empty Michael Skibbe'den Açıklama

Mesaj  ADMIN Paz Şub. 08, 2009 12:43 am

Michael Skibbe'den Açıklama B_3120_skibbe_bt_b

Maç Sonu: Michael Skibbe

Galatasaray'ın Turkcell Süper Lig'de Kayserispor'la oynadığı maç sonrasında Teknik Direktör Michael Skibbe açıklamalarda bulundu. Skibbbe, "İlk oynadığımız dakikalarda bir çok pozisyonu girip kullanmadık. Son bölümde oynadığımız ağır maçlardan sonra bu maçta da uzun süre 10 kişi oynadık. Bugün futbolcularımı gösterdikleri performansla ilgili tebrik ederim. Biz buna rağmen hep düşündüğümüz başarılar için gereken ne varsa yapacağız, çabalayacağız" dedi.

Michael Skibbe, her hafta 1 oyuncunun kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak, "Bu zor bir soru. Hakemlerin gösterdikleri performansı değerlendirmem gerekecek. Bugün hem takımımın hem hakeminin performasını bütün Türkiye gördü. Herkes düşüncesini kendine saklasın. Ben televizyonda da pozisyonları gördüm. Gördüklerimi konuşmak benim için şu anda doğru olmaz. Sahada olan herşeyi zaten herkes gördü. Çok baskılı ve iyi bir oyun sergiledik. Kırmızı karta kadar herkes tek tek aslanlar gibi mücadele verdi. Bu yüzden bu mücadele sonunda 3 puanla ödüllendirilmediğimiz için çok üzgünüm" dedi.

GALATASARAY

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 7:49 pm