Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son Yenilikler:Bilgisayar oyunları bölümündeki bazı oyunlar yogun ilgi nedeniye artık kendilerine ait açtıgımız bölümlere taşınmıştır.Yeni açılan başlıklar... Assassins Creed ve Counter strike...
Bilgilendirme: Sitemizinde Admin olarak görev yapan deepanti arkadaşımız uzun süreli görevi hilalden dolayı görevinden alınmıştır.Modaratör olarak görev yapan ADMIN arkadaşımız süpermod olarak görevlendirilmiştir.

Zorunlu Açıklama: Servet Çetin

|| SuVaRi ||
    || SuVaRi ||

Zorunlu Açıklama: Servet Çetin Stars6

Zorunlu Açıklama: Servet Çetin Empty Zorunlu Açıklama: Servet Çetin

Mesaj  || SuVaRi || Çarş. Şub. 11, 2009 5:18 pm

Zorunlu Açıklama: Servet Çetin

Bugün Vatan gazetesinde yayınlanan ve kullanmadığım ifadelerin benim sözlerimmiş gibi anlaşılmasına neden olan “Hakemler bizi kolluyor” başlıklı yazıda geçen ifadelerin bana ait olmadıklarının bilinmesini isterim.

Tayfun Bayındır ile Milli Takım kampında yaptığımız söyleşi boyunca yalnızca not tutmakla yetinen yazar, aklında kalan fikirleri daha sonra istediği gibi kurgulamış; sonuçta yazısını ne karakterime, ne profesyonel anlayışıma ne de tecrübeme uygun düşmeyeceği kesinlikle aşikâr, bana ait olmayan cümleler kurarak oluşturmuştur.

Bu hayali cümlelerin yanı sıra, yazıda geçen düşünceler de bana ait olmadıklarına göre yazara ait olmalıdır. Ancak bu tarza anlayış göstermem ve tepkisiz kalmam da mümkün değildir.

Bu yazı profesyonel sporcuların son dönemde röportaj vermekten kaçınmalarının nedenlerine gayet iyi bir örnek teşkil etmektedir.

Her geçen gün gazete sayfalarında bir yenisine rastladığımız bu yazıların muhatap aldığı sporcuları yasal yollara başvurmak zorunda bırakacağı unutulmamalıdır.

Servet Çetin
    Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu
    Galatasaray Futbol A.Ş.

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 8:06 pm