Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son Yenilikler:Bilgisayar oyunları bölümündeki bazı oyunlar yogun ilgi nedeniye artık kendilerine ait açtıgımız bölümlere taşınmıştır.Yeni açılan başlıklar... Assassins Creed ve Counter strike...
Bilgilendirme: Sitemizinde Admin olarak görev yapan deepanti arkadaşımız uzun süreli görevi hilalden dolayı görevinden alınmıştır.Modaratör olarak görev yapan ADMIN arkadaşımız süpermod olarak görevlendirilmiştir.

Bush'a Ayakkabi fırlatan El Zeydi konuştu

ADMIN
    ADMIN

Bush'a Ayakkabi fırlatan El Zeydi  konuştu Stars5

Bush'a Ayakkabi fırlatan El Zeydi  konuştu Empty Bush'a Ayakkabi fırlatan El Zeydi konuştu

Mesaj  ADMIN Cuma Şub. 20, 2009 6:07 pm

El Zeydi konuştu

"Bush'a ayakkabı fırlatmak için 2006'dan beri antrenman yapıyordum

Eski ABD Başkanı George Bush’a Irak ziyareti sırasında ayakkabı fırlattığı için tutuklanan Iraklı gazeteci Muntazar El Zeydi, olay anında "Bush’un ayaklarının altında Iraklıların kanından başka bir şey görmediğini, bu yüzden dayanamayıp ayakkabısını fırlattığını" anlattı.

"PİŞMAN DEĞİLİM"
    El Zeydi, bugünkü duruşmasında verdiği ifadede, yaptığından pişmanlık duymadığını belirtti.
    Irak Başbakanı Nuri El Maliki ile düzenlenen ortak basın toplantısına gelen Bush’u gördüğünde gözlerinin karardığını söyleyen El Zeydi, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "O anda Bush’tan ve Bush’un ayaklarının altında Iraklıların kanından başka bir şey göremez oldum. Bu duruma tahammül edemedim ve ayakkabılarımı çıkarıp Bush’a fırlattım. Yaptığımdan pişman değilim. Bush Irak’ın misafiri
    değil. Bizde misafir, 3. günden sonra misafir olmaktan çıkar. Bush, 6 yıldır Irak’ta. Misafir değil, işgalcidir.
    Bush, Irak’ta 1 milyon dul kadın, 6 milyondan fazla yetim bıraktı. Kadınlarımız tecavüze uğradı, evlere gelişigüzel baskınlar düzenlendi, masum insanlar tutuklandı, camiler tahrip edildi ve yıkıldı.
    Bütün bunlar karşısında Bush’un sırıtarak gülmesine dayanamadım ve halkıma saygınlığını geri kazandırmaya çalıştım. Bu eylemi Bush 2 yıl önce Amman’a gittiğinde gerçekleştirmek istedim, ama olmadı. Ayakkabı fırlatma
    konusunda 2006’dan beri antrenman yapıyordum..."

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 6:56 pm