Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son Yenilikler:Bilgisayar oyunları bölümündeki bazı oyunlar yogun ilgi nedeniye artık kendilerine ait açtıgımız bölümlere taşınmıştır.Yeni açılan başlıklar... Assassins Creed ve Counter strike...
Bilgilendirme: Sitemizinde Admin olarak görev yapan deepanti arkadaşımız uzun süreli görevi hilalden dolayı görevinden alınmıştır.Modaratör olarak görev yapan ADMIN arkadaşımız süpermod olarak görevlendirilmiştir.

Duyuru: Kanaltürk Televizyonu

|| SuVaRi ||
    || SuVaRi ||

Duyuru: Kanaltürk Televizyonu Stars6

Duyuru: Kanaltürk Televizyonu Empty Duyuru: Kanaltürk Televizyonu

Mesaj  || SuVaRi || Çarş. Ocak 21, 2009 2:27 pm

Duyuru: Kanaltürk Televizyonu

Duyuru: Kanaltürk Televizyonu B_2956_GSKLOGO_B

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun bugün yapılan toplantısında, aşağıdaki Yönetim Kurulu kararı alınmıştır:

Galatasaray profesyonellerine, Yönetim Kurulu üyelerine ve Başkan'ına yönelik hakaret içeren yayınlarından ötürü, Kanaltürk televizyon kanalı görevlilerinin, Galatasaray takımının yaptığı deplasman seyahatlerinde takım uçağına binmelerine, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanları takip etmelerine, Galatasaray'ın düzenlediği basın toplantılarına katılmalarına ve medyaya yapılan her türlü tüm bilgilendirme toplantılarına iştirak etmelerine bugünden itibaren izin verilmeyecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 8:09 pm